Zwangerschapsshoot

Er groeit een mooi leventje (of leventjes) in je! Nog even wachten en jullie hebben je kleine in je armen. Hoe bijzonder is het om de zwangere jij op de foto te zetten, of... het cadeau te geven aan je zwangere vriendin of zus?


~ H O E  G A A T  D E  S H O O T ? ~
Voorafgaand aan de shoot bespreek ik je/jullie wensen en spreken wij af op een door ons uitgekozen locatie. Tijdens de 1 uur durende fotoshoot maken wij een variatie van foto, zodat je een mooie wisselende serie foto’s hebt van jezelf en/of van jouw gezin. Binnen 1-4 weken na de shoot ontvang je de foto’s digitaal in hoge kwaliteit door mij geselecteerd en bewerkt.


~ W A T  T E  D O E N ? ~
Neem contact met mij op, als je zwanger bent. Een zwangerschapsreportage kan vrij snel ingepland worden, maar als je er zeker van wil zijn dat ik beschikbaar ben in de periode dat jij 32-37 weken zwanger bent (deze periode is vaak het beste, aangezien je dan een mooie buik hebt, je kind/kindjes nog niet ingedaald zijn en je naar alle waarschijnlijkheid nog niet teveel vocht vasthoudt) kun je vanaf 20 weken al contact met mij opnemen.
Mocht je de shoot cadeau willen geven, zorg ik dat je een cadeaubon van mij krijgt die je aan de zwangere kunt overhandigen.


~ K O S T E N ~
Na de shoot ontvang je digitaal van mij 25 foto's in hoge kwaliteit binnen 1-4 weken, inclusief mijn JRJ soft-cover fotoboek. Deze zijn door mij geselecteerd en bewerkt. Een complete zwangerschapsfotoshoot incl. deze 25 foto's bedraagt € 145,-*.


~ ANDERE MOGELIJKHEDEN ~
Er is altijd zoveel mogelijk! Een aantal voorbeelden:

>>>
 Aankondiging doen van jullie zwangerschap? Een korte mini-shoot is leuk om te doen en leuk om de foto's op een originele manier te tonen aan je familie en vrienden!


>>> Newbornshoot in combinatie met zwangerschapshoot? 2 bijzondere momenten, die vastgelegd moet worden. 50 foto’s in totaal voor maar € 250,- *


>>> Zwangerschapsreportage, newborn lifestyle shoot en 1ste jaar laten fotograferen? Een combi deal
voor in totaal maar € 370,-. *


>>> Afdrukmogelijkheden ook in overleg, denk aan een mooi linnen album.


Heb je nog een ander idee? Neem gerust contact op voor overleg!


*All-in fotoreportage prijs. Dat betekent 1 prijs voor de fotoreportage, de bewerkingsuren, de door de fotografe geselecteerde en bewerkte foto’s,  JRJ soft-cover fotoboek, BTW en reiskosten binnen een straal van 10 km buiten Zwolle. Daarbuiten bereken ik € 0,21 per zakelijk gereden kilometer.


JRJ Photography heeft het recht om de foto’s te gebruiken voor haar portfolio, uiteraard in overleg.


Op alle rechtsbetrekkingen zijn de Algemene Voorwaarden van de FotografenFederatie van toepassing, welke zijn gedeponeerd bij de rechtbank Amsterdam onder nummer 78/2005 en welke u op verzoek gratis ter beschikking worden gesteld.


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Instagram