Trouwreportage

Als eerste; gefeliciteerd! Jullie kijken waarschijnlijk op deze pagina omdat jullie van plan zijn om in de toekomst te gaan trouwen.


Jullie trouwdag draait om jullie en met alle geliefden met wie je het wilt delen! Als betrokken en persoonlijke fotografe zal ik er bij zijn om deze momenten voor jullie voor eeuwig vast te leggen, zodat je altijd met een fijn gevoel weer terug kan denken aan die ene mooie dag.


“When you realize you want to spend the rest of your life with somebody, you want the rest of your life to start as soon as possible.” (bron: When Harry Met Sally (Movie)


Een trouwdag is daarnaast een hele persoonlijke dag waarin je jullie liefde voor elkaar extra bestempeld. Het is dan ook fijn als je een fotografe aan je zijde hebt waar jullie je prettig bij voelen, vooral omdat een fotograaf bijna bij elk moment aanwezig is.


~ W A T  T E  D O E N ? ~
Als de stijl van trouwfotografie je aanspreekt, neem dan contact met mij op! Dan bekijk ik of ik op jullie dag beschikbaar ben. Wanneer dit het geval is, kom ik bij jullie langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek leg ik mijn werkwijze uit en kunnen wij bekijken of ik wat voor jullie kan betekenen. Na afloop van het gesprek kan ik jullie naar aanleiding van jullie wensen een op maat gemaakte offerte toezenden.


~WAT KRIJG JE ER DAN VOOR?~


>>> Een betrokken enthousiaste fotografe die samen met jullie en jullie geliefden om jullie heen er een prachtige dag van wil maken!


>>> Een mooie fotoreportage van de momenten waar jullie mij voor hebben ingehuurd. Jullie ontvangen een originele USB-stick met de bewerkte foto’s in hoog kwaliteit van die dag + mijn JRJ soft-cover fotoboek voor een impressie van die dag.


>>> Daarnaast denk ik graag met jullie mee over het programma, zodat jullie mijn aanwezigheid zo goed mogelijk kunnen benutten.


>>> Één vaste prijs voor jullie trouwreportage, zodat je weet waar je aan toe bent. In de vaste trouwfotografie reportage prijs zit: voorbereiding reportage, uren fotografie, bewerkingsuren, BTW, bewerkte foto’s in hoog kwaliteit op USB + JRJ soft-cover fotoboek, geselecteerd door de fotografe zelf en alle reiskosten binnen een straal van 10 km buiten Zwolle. Alle kilometers daarboven bereken ik € 0,21 per zakelijk gereden kilometer. De bewerkingstijd bedraagt tussen de 0-3 maanden.


>>> Mocht het zo zijn dat ik ziek ben op de dag van jullie bruiloft, dan heb ik als extra gratis service collega fotografen die paraat staan om voor mij in te vallen. Haar naam is Sanne van Sanne Fotografie en Ester en Miranda van Essenza Fotografie. Net als ik, zijn zij actief in de regio Zwolle en wij hebben behoorlijk dezelfde manier van werken. Op de dag voor de bruiloft hebben wij contact met elkaar. In geval van ziekte draag ik mijn draaiboek en alle bijzonderheden van jullie dag aan haar over.  


~ K O S T E N ~
Een vaste prijs voor een bruiloftsreportage hanteer ik niet. Waarom niet? Omdat ik mee gemaakt heb dat elke bruiloft een heel ander programma heeft. Waar je wel van uit kan gaan is dat ik met een all-in prijs werk, net zoals bij een fotoshoot. Je betaalt dan een vast bedrag en komt niet voor verrassingen te staan. Om je beetje een indicatie te geven: voor een 6-urig programma zit je rond een prijs van ongeveer € 870,-


~ ANDERE  MOGELIJKHEDEN  ~
Er is altijd zoveel mogelijk! Een aantal voorbeelden:


>>> Wil je er een prachtige professionele trouwalbum bij? Aangevuld met misschien ouderboekjes? Ik kan deze voor jou ontwerpen en maken! Hierin heb ik veel mogelijkheden.


>>> Wil je een mooie originele trouwkaart versturen en wil je een foto hierbij gebruiken? Als je mij inhuurt als trouwfotografe kan ik deze foto voor je verzorgen al vanaf € 25,00.


>>> Ga jij een geregistreerd partnerschap aan? Het is dan ook erg mooi om dit te combineren met een prachtige fotoshoot! 


Hebben jullie nog een ander idee? Neem gerust contact op voor overleg!


JRJ Photography heeft het recht om de foto’s te gebruiken voor haar portfolio, uiteraard in overleg.


Op alle rechtsbetrekkingen zijn de Algemene Voorwaarden van de FotografenFederatie van toepassing, welke zijn gedeponeerd bij de rechtbank Amsterdam onder nummer 78/2005 en welke u op verzoek gratis ter beschikking worden gesteld.


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Instagram