Newborn fotoshoot

Een nieuw prachtig leventje is begonnen, jullie zijn een gezin geworden of hebben uitbreiding in jullie gezin gekregen. Geweldig, gefeliciteerd!


Zo’n klein wondertje fotograferen is zo waardevol, vooral omdat in een paar weken tijd zo snel alles weer veranderd.


~ H O E  G A A T  D E  S H O O T ? ~
Ik kom bij jullie thuis langs. Tijdens de shoot zorg ik ervoor dat het voor jullie zo aangenaam mogelijk verloopt. We nemen alle rust en tijd voor de baby en passen ons ritme hierop aan. Het zal daarom een wisselende reeks van foto’s worden. Denk hierbij aan:
- jullie heerlijk knuffelend met jullie baby;
- details van de babykamer;
- mooie oogjes van jullie baby als hij/zij wakker is;
- mooie handjes en voetjes;
- mooie rustige slaaphouding als de baby slaapt.

Kortom; een newborn lifestyle shoot.


~ W A T  T E  D O E N ? ~
Neem contact met mij op, zodra jullie weten wanneer jullie je baby ongeveer mogen verwachten. Ik zorg er dan voor dat ik die periode reserveer voor jullie en binnen 12 dagen na geboorte van jullie baby bij jullie langskom. Voorafgaand aan de shoot bespreek ik met jullie de wensen voor de shoot.


Een newborn shoot is voor mij meer dan alleen de newborn. De trotse papa en mama en evt. broers en zussen worden uiteraard ook op de gevoelige plaat vastgelegd, als zij dat willen.


~ K O S T E N ~
Na de shoot ontvangen jullie digitaal van mij 25 foto's in hoge kwaliteit binnen 1-4 weken, inclusief mijn JRJ soft-cover fotoboek. Deze zijn door mij geselecteerd en bewerkt. Dit bedraagt € 145,-*


~ ANDERE MOGELIJKHEDEN ~
Er is altijd zoveel mogelijk! Een aantal voorbeelden:

>>> Foto voor op geboortekaartje? Ik kom langs!


>>> Newbornshoot in combinatie met zwangerschapshoot? 2 bijzondere momenten, die vastgelegd moet worden. 50 foto’s in totaal voor maar € 250,- *


>>> Zwangerschapsreportage, newborn lifestyle shoot en 1ste jaar laten fotograferen? Een combi deal voor in totaal maar € 370,-. *


>>> Afdrukmogelijkheden ook in overleg, denk aan een mooi linnen album.


>>> Is dit geen prachtig cadeau om aan te bieden aan je familielid of vriend of vriendin? Cadeaubonnen zijn bij mij verkrijgbaar.


Heb je nog een ander idee? Neem gerust contact op voor overleg!


*All-in fotoreportage prijs. Dat betekent 1 prijs voor de fotoreportage, de bewerkingsuren, de door de fotografe geselecteerde en bewerkte foto’s, JRJ soft-cover fotoboek, BTW en reiskosten binnen een straal van 10 km buiten Zwolle. Daarbuiten bereken ik € 0,21 per zakelijk gereden kilometer.


JRJ Photography heeft het recht om de foto’s te gebruiken voor haar portfolio, uiteraard in overleg.


Op alle rechtsbetrekkingen zijn de Algemene Voorwaarden van de FotografenFederatie van toepassing, welke zijn gedeponeerd bij de rechtbank Amsterdam onder nummer 78/2005 en welke u op verzoek gratis ter beschikking worden gesteld.


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Instagram