Kind fotoshoot


Zo snel je jouw kindje 1 jaar ziet worden, zo snel gaan ook de kinderjaren! Ontzettend waardevol als je daarom eens in de zoveel tijd jouw kindje op een professionele wijze vastlegt. Een kinder fotoshoot is vanaf 1 jaar.

~ H O E  G A A T  D E  S H O O T ? ~
Ik kom bij jullie thuis langs of op een afgesproken locatie. Tijdens de shoot zorg ik ervoor dat het voor jouw kind zo aangenaam mogelijk verloopt. We passen ons aan de ritme en het gedrag van het kind of kinderen en nemen hier in alle rust de tijd voor. Het zal een ontspannen en gezellige fotoshoot worden waar we jouw kind/kinderen fotograferen op de manier dat bij hen past.

~ W A T  T E  D O E N ? ~
Neem contact met mij op, zodat wij op tijd de shoot kunnen inplannen. Voorafgaand aan de shoot bespreek ik met jullie de wensen voor de shoot.

~ K O S T E N ~
Na de shoot ontvangen jullie digitaal van mij 25 foto's in hoge kwaliteit, inclusief mijn JRJ soft-cover fotoboek. De foto´s worden door mij geselecteerd en bewerkt. Een complete kindershoot bedraagt € 145,-* De reportage duurt meestal 1-2 uren bij jullie thuis of op locatie.

~ ANDERE MOGELIJKHEDEN ~
Er is altijd zoveel mogelijk! Een aantal voorbeelden:

>>>  Rond 4 jaar? Dan komt de basisschool eraan! Nog even je kleintje vastleggen, voordat het zover is!

>>> Verjaardagsfeestje organiseren? Hoe origineel om een fotoshoot te doen met zijn/haar vriendjes en vriendinnetjes.

>>> Is het einde van de basisschool in zicht? Hoe leuk is het om dan een fotoshoot te doen met alle vriendjes en vriendinnetjes die met jouw kind op de basisschool heeft gezeten en waar hij/zij bevriend mee is geraakt.

>>> Afdrukmogelijkheden ook in overleg, denk aan een mooi linnen album.

Heb je nog een ander idee? Neem gerust contact op voor overleg!

*All-in fotoreportage prijs. Dat betekent 1 prijs voor de fotoreportage, de bewerkingsuren, de door de fotografe geselecteerde en bewerkte foto’s,  JRJ soft-cover fotoboek, BTW en reiskosten binnen een straal van 10 km buiten Zwolle. Daarbuiten bereken ik € 0,21 per zakelijk gereden kilometer.

JRJ Photography heeft het recht om de foto’s te gebruiken voor haar portfolio, uiteraard in overleg.

Op alle rechtsbetrekkingen zijn de Algemene Voorwaarden van de FotografenFederatie van toepassing, welke zijn gedeponeerd bij de rechtbank Amsterdam onder nummer 78/2005 en welke u op verzoek gratis ter beschikking worden gesteld.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Instagram