Model/Portret shoot

Op dit moment geniet ik van mijn zwangerschapsverlof. Echter aanvragen voor kalenderjaar 2019 kunnen altijd naar mij gemaild worden via info@jrjphotography.nl Het kan zijn dat ik trager op mijn e-mails reageer dan normaliter, mijn excuses hiervoor. 

“You’re beautiful, from the tips of your toes to the depths of your soul”
Is de camera weg van jou en wil je mooie foto’s voor in jouw portfolio?
Of vind je het juist leuk om ééns op een professionele wijze voor een camera te staan en mooie foto’s van jezelf te hebben? Neem dan contact met mij op voor een portret / modellen fotoshoot!

~ H O E  G A A T  D E  S H O O T ? ~
Voorafgaand aan de shoot bespreek ik jouw wensen en spreken wij af op een door ons uitgekozen locatie. Tijdens de 1 uur durende fotoshoot maken wij een variatie van foto’, zodat je een mooie wisselende serie foto’s hebt van jezelf. Binnen 1-4 weken na de shoot ontvang je de foto’s op DVD in hoge kwaliteit door mij geselecteerd en bewerkt.

~ W A T  T E  D O E N ? ~
Neem contact met mij op, zodra je weet dat je een fotoshoot wil doen. Voorafgaand aan de shoot bespreek ik met je de wensen voor de shoot.

~ K O S T E N ~
Een portret / model shoot op locatie (binnen een straal van 10 km buiten Zwolle) bedraagt € 125,-*.

~ ANDERE  MOGELIJKHEDEN  ~
Er is altijd zoveel mogelijk! Een aantal voorbeelden:

>>> Hoe leuk is om dit als cadeau op zijn/haar verjaardag te ontvangen? Cadeaubonnen zijn bij mij verkrijgbaar.

>>> Afdrukmogelijkheden ook in overleg, denk aan een mooi linnen album.

Heb je nog een ander idee? Neem gerust contact op voor overleg!

*All-in fotoreportage prijs. Dat betekent 1 prijs voor de fotoreportage, de bewerkingsuren, de door de fotografe geselecteerde en bewerkte foto’s, de DVD, BTW en reiskosten binnen een straal van 10 km buiten Zwolle. Daarbuiten bereken ik € 0,21 per zakelijk gereden kilometer.

JRJ Photography het recht om de foto’s te gebruiken voor haar portfolio.

Op alle rechtsbetrekkingen zijn de Algemene Voorwaarden van de FotografenFederatie van toepassing, welke zijn gedeponeerd bij de rechtbank Amsterdam onder nummer 78/2005 en welke u op verzoek gratis ter beschikking worden gesteld.


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Instagram