Baby fotoshoot

Wat groeit je baby snel! Elke dag leert je baby nieuwe dingen aan. Tijd om deze mooie tijd vast te leggen. Een babyshoot is vanaf 2 weken oud t/m 1 jaar.


~ H O E  G A A T  D E  S H O O T ? ~
Ik kom bij jullie thuis langs of op een afgesproken locatie. Tijdens de shoot zorg ik ervoor dat het voor jullie zo aangenaam mogelijk verloopt. We passen ons aan de ritme en het gedrag van de baby en nemen hier in alle rust de tijd voor. Het zal daarom een wisselende reeks van foto’s worden. Denk hierbij aan:
- jullie heerlijk knuffelend met jullie baby;
- lekker spelen met de baby;
- baby zelf op avontuur  
etc.
Kortom; een baby lifestyle shoot.


~ W A T  T E  D O E N ? ~
Neem contact met mij op, zodra jullie weten dat jullie je baby willen fotograferen. Voorafgaand aan de shoot bespreek ik met jullie de wensen voor de shoot.


~ K O S T E N ~
Na de shoot ontvangen jullie digitaal van mij 25 foto's in hoge kwaliteit, inclusief mijn JRJ soft-cover fotoboek. De foto´s worden door mij geselecteerd en bewerkt. Een complete baby shoot bedraagt € 145,-* De reportage zal een uur duren bij jullie thuis of op locatie.


~ ANDERE MOGELIJKHEDEN ~
Er is altijd zoveel mogelijk! Een aantal voorbeelden:

>>>
Rond het 1ste jaar? Een leuke cakesmash shoot behoort tot de opties!


>>> Zwangerschapsreportage, newborn shoot en 1ste jaar laten fotograferen? Een combi deal
voor in totaal maar € 370,-. *


>>> Afdrukmogelijkheden ook in overleg, denk aan een mooi linnen album.


Heb je nog een ander idee? Neem gerust contact op voor overleg!


*All-in fotoreportage prijs. Dat betekent 1 prijs voor de fotoreportage, de bewerkingsuren, de door de fotografe geselecteerde en bewerkte foto’s,  JRJ soft-cover fotoboek, BTW en reiskosten binnen een straal van 10 km buiten Zwolle. Daarbuiten bereken ik € 0,21 per zakelijk gereden kilometer.


JRJ Photography heeft het recht om de foto’s te gebruiken voor haar portfolio, uiteraard in overleg.


Op alle rechtsbetrekkingen zijn de Algemene Voorwaarden van de FotografenFederatie van toepassing, welke zijn gedeponeerd bij de rechtbank Amsterdam onder nummer 78/2005 en welke u op verzoek gratis ter beschikking worden gesteld.


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Instagram